Od ponoći skuplje gorivo u RS-u

Bez autora
Jul 10 2012

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj od ponoći će poskupiti gorivo za pet do devet feninga. U rafinerijama su cijene dizela više za sedam feninga, a benzina za devet, te će i benzinske pumpe morati da podignu cijenu goriva. Od ponoći, ili najkasnije do sutra ujutru, doći će do podizanja cijena goriva. Još su u toku pregovori sa vlasnicima benzinskih pumpi, kako bi se dogovorili da imamo jednake cijene, ali gorivo će vjerovatno poskupiti. Trenutne cijene goriva na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj su: eurodizel 2,26 KM, benzin 95 oktana 2,26 KM, benzin 98 oktana 2,36 KM, lož ulje 1,95 KM i auto gas 1,08 KM. Udruženje vlasnika benzinskih pumpi broji 120 članova i vlasnika oko 200 benzinskih pumpi.

Od ponoći skuplje gorivo u RS-uNa benzinskim pumpama u Republici Srpskoj od ponoći će poskupiti gorivo za pet do devet feninga, rekao je Srni predsjednik Skupštine Udruženja vlasnika benzinskih pumpi Republike Srpske Ljubo Stević.

On je istakao da su u rafinerijama cijene dizela više za sedam feninga, a benzina za devet, te da će i benzinske pumpe morati da podignu cijenu goriva.
 
"Od ponoći, ili najkasnije do sutra ujutru, doći će do podizanja cijena goriva. Još su u toku pregovori sa vlasnicima benzinskih pumpi, kako bi se dogovorili da imamo jednake cijene, ali gorivo će vjerovatno poskupiti", rekao je Stević, prenosi portal Vijesti.ba.
 
Trenutne cijene goriva na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj su: eurodizel 2,26 KM, benzin 95 oktana 2,26 KM, benzin 98 oktana 2,36 KM, lož ulje 1,95 KM i auto gas 1,08 KM.
 
Udruženje vlasnika benzinskih pumpi broji 120 članova i vlasnika oko 200 benzinskih pumpi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik